Teamkleding voor je loopgroep

Grappige hardloopshirts voor je loopgroep?

Wil je al de leden van je loopgroep herkenbaar aankleden? Ben jij graag onder de aandacht en wil je de show stelen al ben je niet de snelste? Kun jij wel een oppepper gebruiken?

Bij loophumor ben je gegarandeerd aan het juiste adres als je een grappig hardloopshirt wilt dragen. Het is namelijk voor zowel de deelnemers als de toeschouwers leuk wanneer jij en je team grappige hardloopkleding dragen. Loophumor vrolijkt het startveld op met leuke en betaalbare shirts.

Wij beschikken over een uitgebreide dames en herencollectie in vele kleuren en maten, zowel shirts als singlets.

Heb jij zelf een grappig ontwerp bedacht dat je graag wilt laten bedrukken op een hardloopshirt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij drukken graag zelf bedachte en grappige slogans of logo's op onze hardloopkleding.

Ben je zelf niet handig met het maken van een ontwerp maar heb je wel een geweldig idee? Ons ontwerp team staat voor je klaar om samen met jou een spetterend shirt te ontwerpen.

De shirts die je bij ons kunt bestellen, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan garant voor een perfecte levering van onze producten en bieden deze aan tegen een scherpe prijs. Bel ons gerust wanneer je meer informatie wenst: 035 - 656 01 86. Een mailtje mag natuurlijk ook: info@loophumor.nl

Bitterballenshirt

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password