Personaliseer je shirt bij Loophumor

Je eigen shirt ontwerpen en laten bedrukken bij Loophumor

Als je gaat hardlopen gaat het niet altijd vanzelf, daarom is Loophumor de start als het gaat om het opvrolijken van sporters met leuke sportkleding.

Want zeg nou zelf, wat is er mooier wanneer jij iemand inhaalt en dat bij die persoon een glimlach op het gezicht tovert als hij jouw zelf ontworpen shirt ziet?

Je kunt bij ons terecht voor zowel dames- als heren shirts en singlets in alle maten en kleuren.

Wil je zelf een grappige tekst op je shirt of wil je een shirt cadeau doen omdat er een bijzondere prestatie is geleverd? Bij ons kan het allemaal!

Kies voor de Active Dry shirts van Loophumor

De shirts die je kunt voorzien van je eigen ontwerp zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn vervaardigd van 140 grams interlock polyester. Dit zorg er voor dat het zweet van je inspanning snel wordt afgevoerd waardoor het shirt zelfs bij zware inspanning prettig aanvoelt.

De bodyfit pasvorm zorg voor een perfect passend en lekker zittend shirt. Door de flatlock stiksels heb je geen irritaties bij de naden gedurende het sporten.

Maak je wensen kenbaar

Wil je graag je eigen shirt ontwerpen en deze geheel naar wens laten bedrukken? Neem dan snel contact met ons op en maak je wensen kenbaar. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer: 035 - 656 01 86 of via een mailtje naar info@loophumor.nl.

Zelf geen ontwerp skills? Geen probleem! Ons ontwerp team staat klaar om je bij te staan.

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password