Zelf je shirt ontwerpen en laten drukken bij Loophumor?

Als je gaat hardlopen gaat het niet altijd vanzelf. Daarom is Loophumor de start als het gaat om het opvrolijken van sporters met leuke sportkleding.

Wat is er nu mooier wanneer jij iemand inhaalt en jij die persoon een glimlacht op het gezicht tovert vanwege jou zelf ontworpen shirt?

Heb je dus een geweldig creatief idee neem dan zo snel mogelijk kontakt met ons op, wij kunnen dit voor je op een shirt drukken.

De Active Dry shirts van loophumor zijn gemaakt van een zachte en lichtglanzende 140 grams interlock polyester. Een reflecterend Active Dry® logo op de rug en flatlock schoudernaden en zijnaden zorgen voor een decoratieve afwerking. Door het flatlock stiksel irriteren de naden niet. De smalle kraag is vervaardigd van dezelfde stof als het shirt en heeft aan de binnenzijde een nekband.

Heb je dus een grappige tekst of pakkende slogan, laat het ons weten. Maar denk ook eens aan het logo van je bedrijf of club als je gaat deelnemen aan een evenement, of als je een shirt kado wilt doen.

Stuur een mailtje naar info@loophumor.nl en wij helpen je graag verder.

Bellen mag natuurlijk ook:  035 - 656 01 86.

loophumor shirts kleuroverzicht

De loophumor shirts zijn leverbaar in zowel dames als herenuitvoering in bovenstaande kleuren.